Idee plafond badkamer

BoN

  • #1
Wij willen graag een mooi plafond in de badkamer met spotjes.
Nu zaten we zelf te denken aan een lamellen plafond.

Maar helaas zit er een schuine kant (net als op een zolder) in de badkamer.
Op zich zou dit niet zo erg zijn, maar de schuine kant komt uit op het hoogste punt van de douchedeur. Dus het plafond loopt schuin van 2,30 tot 1,80. Op de hoogte van 1,80 eindigt de douchedeur. Nu stelt hij voor om alleen het rechte stuk te doen met lamellen en de rest niet. Dit vind ik niet zo mooi, dus heeft iemand ideeën of opties voor een onderhoudsvriendelijk plafond (welke schuin kan lopen) met spotjes?

Verder zitten we ook aan zo'n plafond te denken voor de keuken, waar een eiland staat. Maar we hebben aparte ramen, waardoor het plafond maar max. zo'n vier cm kan zakken, niet meer. Ook hier weer het punt dat die lamellen plafonds 5 cm moeten zakken en dan kan de deur niet meer open van een balkon en zit het voor het raam. Dus heeft hier ook iemand ideeën voor...


Gr. Bo
 

Jacco

  • #2
Waarom zou het niet op de schuine kant kunnen zitten, en waarom moet het plafond 5 cm zakken, graag iets meer info.
 

BoN

  • #3
Bedankt voor je reactie.. het is zo dat we het systeem van ... hadden uitgezocht en om dat systeem te gebruiken heb je 5 cm ruimte nodig.

Dit omdat ze een soort van railsysteem gebruiken en daar de lamellen inklikken. Op de schuine kant kan het niet zegt de klusman omdat je dan tegen de douchedeur aan zou komen! Die zou dan niet meer open kunnen

Dus dat is het probleem.

Bo
 

BoN

  • #4
Voor de keuken heb je met dit systeem ook 5 cm nodig dus daar ontstaat hetzelfde probleem maar dan alleen met de balkondeur welke dan niet open zou kunnen.

Bo
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu