Buitenlamp met sensor - correct aangesloten?

Donder

  • #1
Hallo,

Ik heb een buitenlamp met sensor geïnstalleerd, maar deze functioneert niet naar tevredenheid. Er was reeds een kabel voor een andere lamp welke ik heb doorgeknipt en hierop heb ik vervolgens in een lasdoos alles weer met elkaar verbonden. De nieuwe kabel voor de nieuwe lamp dus, de bestaande lamp en een nieuwe voor een wcd.
Nu bleef vervolgens de oude bestaande lamp, eveneens met sensor, continu branden, maar de nieuwe lamp deed het prima. Ik heb de oude lamp afgesloten, welke het voorheen prima deed, maar nu blijft de nieuwe lamp continu branden.
RaRa , hoe kan dit? De voeding is toch niet veranderd, maar waarom werkt het dan toch niet?
 

Tom345

Specialist Elektra
  • #2
Plaats even een foto of tekening waarop te zien is hoe je e.e.a. hebt aangesloten.
 

Donder

  • #3
Ik heb geen tekening of foto, maar ik weet 100% zeker dat alles op de correcte manier heb aangesloten. Ik doe al m'n electra zelf thuis en ben er zodoende aardig bedreven in. Duidelijker dan in de beschrijving van het probleem kan ik t momenteel niet maken.
 

XanderH

Specialist Elektra
  • #4
Als je 100% zeker bent dat je alles goed hebt aangesloten, dan kunnen we je hier ook nergens meer mee helpen... Blijkbaar zit het dan niet in de installatie en heb je een heel vaag, onverklaarbaar probleem.

Sorry maar als je wel hulp van anderen wilt dan zul je met meer info moeten komen. Een foto van die lasdoos en de aansluiting op de lampen bijvoorbeeld.

"Het werkt niet maar ik weet 100% zeker dat het goed zit" heeft weinig discussiewaarde.
 

Verwarming Sp.

Specialist Verwarming
  • #5
Sommige lampen gaan constant branden na een korte stroomonderbreking, en weer op de automaat na een volgende korte onderbreking.
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #6
Beide melders zijn defect.
 

Donder

  • #7
Probleem is opgelost. Het was simpelweg de instelling van de nieuwe lamp. Oude lamp heb ik verwijderd want die was redundant geworden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu