Brico keukenmengkraan "Lorenzo"

Iro

  • #1
Heb zo'n half jaar terug een keukenmengkraan bij "BRICO" gekocht en sinds gisteren geen druppel warm water meer...daarentegen voldoende druk op het koude water.
De kraan is volgens mij(niet zeker) met ceramische schijven uitgerust en geplaatst door m'n doucheinstalleur met flexibele slangetjes.
De toevoer lijkt ook in orde daar ik geen klachten hoor van boven of benedenburen en heb elders in m'n woning wel de nodige warmwatervoorziening.
Mijn naam is niet "Harry" en handigheid beperkt zich enkel tot m'n eigen kennis waar dit onderwerp niet onder valt, doch zou dit wel graag zelf oplossen.
Iemand enig idee waar mijn probleem zich stelt?[/b]

Naar boven
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
Kijk even naar de linker flexibel aansluit slang, of die niet geknipt is en zo dicht zit.
 

Iro

  • #3
Bedankt doch momenteel krijg ik enkel de klexibel los aan het kraantje en onder de gootsteen komen er zo een viertal samen waaronder een uitrekbaar gedeelte om buiten het aanrecht bvb. makkelijk een emmer te kunnen vullen.
Die plaats is ook moeilijk bereikbaar met een steeksleutel en heb er momenteel ook niet het gepaste materiaal voor.
Wat ik wel gedaan heb is getracht aan het andere eind van de flexibel wat door te blazen tot ik er bijna bij weg draaide... :D na terug monteren de kraan laten openstaan en nog steedsgeen ssultaat...tot nu, terwijl ik dit hier type stroomt het er weer degelijk door dus bedankt voor de tip, waarschijnlijk lag het daar wel aan!
Als ik een van de dagen een gepaste steeksleutel(want die had ik hier ook niet) aanschaf om het kraanhuis te kunnen losmaken ga ik het boeltje ook eens ontkalken...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu