Eten in mijn doucheputje.

Marnix van Weringh

  • #1
Best forumleden en medeklussers,

Dit weekend ben ik verhuist naar een nieuw adres. Na een dag verhuizen en sjouwen, snel even wat gegeten even afwassen en de douche in. direct bij het openen van de douchecabine zag ik direct de rommel die zojuist op mijn bord lag. daarnaast had ik ongeveer 5 minuten de tijd om te douchen voordat de bak vol was. De huurbaas vertelde mij dat ze al meerdere keren gepoogd hadden het te repareren, een keer gekeken haden met een camera maar dat het nog niet was gelukt en dat ze geen verstopping konden vinden. de leidingen liggen onder een betegelde vloer dus ik kan de badkamer niet los van de keuken naar de verticale pijp verleggen.

Ik dacht zelf dat het waarschijnlijk iets te maken zou hebben met luchtdruk maar ben niet bepaald een expert. Dus vandaar dat ik het even voorleg op dit forum.

Mijn vraag dus in het Kort; Hoe zorg ik er voor dat het water weer doorloopt zonder dat ik de vloer er uit hoef te breken.

Ik heb een plattegrond gemaakt, ik hoop dat het goed te lezen valt. verder nog een foto van de buizen in de keuken.

Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen,

groetjes Marnix


 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Dit lijkt me typisch iets dat een verhuurder dient op te lossen.

Het lijkt me dat overdruk in de standleiding de oorzaak is, een ont/beluchting op de standpijp zou dat dan moeten oplossen.
 

Marnix van Weringh

  • #3
Hoi Jan,

Bedankt voor je snelle reactie. Ik zal contact opnemen met de huisbaas en het even voorleggen. mocht het verholpen zijn dan laat ik het weten.

Groet,

Marnix
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu