Badkamerwand Stacaravan

Ronaldjes

  • #1
Ten eerste hoop ik dat dit bericht in de juiste rubriek staat, zat te twijfelen. Als het verkeerd staat hoor ik het graag. :)

Ik ben in het bezit van een stacaravan, waar in de badkamer een zeer doordringende muffe lucht hangt.
Het meest waarschijnlijk is het dat het fout gaat in de douchecabine. Deze bestaat uit een douchebak, afgesloten met een glazen deur, hierbinnen zijn de wanden bekleed met vloerzeil. Dit is niet orgineel, het vloerzeil is over de originele wandbekleding heen geplakt. Bij de douchbak zijn driehoekige latjes achter het zeil aangebracht om het zeil netjes aangesloten te krijgen en is daar afgekit (zie tekening)

Nu wil ik de wanden opnieuw bekleden, zit echter te twijfelen over diverse opties.
*Nieuw zeil plaatsen en aan de onderzijden afkitten, dmv twee componentenkit oid. Nadeel is dat bij een speldenprik er weer water tussen loopt.

*Zoals meer gezien betegelen. Weet echter niet goed dit aan te pakken, volstaat groene gipsplaat of watervast verlijmd multiplex? Kan het gaan lekken op de voegen of kitnaden zodat ik weer last van vocht en stank ga krijgen?

*De douchebak laten vervallen en zowel wand als vloer bekleden met polyester en glasvezel. 100% waterdicht, echter toch wat lastiger om zelf te doen.

Iemand tips, adviezen of andere suggesties waar ik mee aan de slag kan? Alvast bedankt!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu