Nordland wasmachine bonkt en het is net een bom.

Gery

  • #1
De wasmachine van mijn dochter maakt vreselijke herrie bij het centrifugeren. Daar moest nagekeken worden maar hij deed het nog en mijn man had geen tijd nog. Maar gisteren maakte hij zo veel kabaal dat mijn dochter dacht hij vliegt uit elkaar. Toen heeft snel mijn man even gekeken door het te laten draaien of hij het wist en toen zag hij dat de trommel niet rond draait maar ovaal.

Dus wat kan dit zijn? Kan mijn man dit zelf maken of is er niets aan te doen?
Gery
 

Toon

  • #2
Typenummer, E-nummer?
 

Gery

  • #3
Dat weet ik niet. Daar moet dan eerst naar gekeken worden. Kan het de lagers zijn??
En is dat te vervangen en is dat duur? Gery
 

Byber

  • #4
Gery,
ik heb precies dezelfde probleem. Het bonkt zo erg dat ik mijn wasmachine moet uitzetten. Toen ik hem uitzette was hij 1 meter van zijn plaats verwijderd. Ik zou ook fijn vinden als iemand een oplossing voor heeft.
 

Co de Witgoedman

  • #5
In beide gevallen ben ik bang dat het de lagers zijn, zal in praktijk geen eenvoudige klus worden daar de rvs schroeven meestal in het aluminium zijn afgebroken en er als zodanig niet uit geboord kunnen worden.
Langs de weg keur ik dit af..... :cry:
 

Gery

  • #6
Klopt helemaal. Mijn man heeft er na gekeken en inderdaad de lagers. En dus heeft mijn dochter een andere gekocht omdat mijn man had gehoort van een elec zaak dat het dus moeilijk was en dat hij dan waarschijnlijk zou lekken.

Weet iemand of nordland een slechter merk is? Want hij is een jaar of zes dacht mijn schoonzoon.Er zat nog een zware steen boven in zei mijn man dus die dacht dat dit een oudere machine zou zijn. Gery
 

Co de Witgoedman

  • #7
Over de kwaliteit van apparatuur doen we helaas geen uitspraak.
 

Byber

  • #8
Daar was ik al bang voor. In ieder geval wil ik bedanken voor de snelle reactie.
Volgens mij moeten we ook een nieuwe kopen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu