Miele condensdroger storing: filters/condensor lampje brandt

Arianne

  • #1
Goedendag,
Ik heb 2e hands gekocht een miele Azora C condensdroger. Als ik deze aanzet om te drogen stopt de droger voortijdig en het wasgoed is nog vochtig. Tevens brandt dan het rode lampje bij filters/condensor. pluizenfilters en condensor heb ik beiden schoongmaakt. Ik vang het condenswater niet op in de hiervoor aanwezige opvangbak (want ik heb hier geen ruimte om deze lade volledig te verwijderen) maar voer het af via de rechtsachter onderin aangesloten slang. In 1e instantie had ik deze slang aangesloten op de afvoer van mijn wasmachine maar dacht na de foutmelding dat dit misschien te hoog was om het water af te kunnen voeren (wasmachine en droger staan naast elkaar) Heb nu de slang laag over de grond in het doucheputje gestopt, maar de storing blijft. Tevens lekt de droger rechtsonder achterin wat water. Er komt wel water uit de slang. Wie weet een oorzaak en oplossing?

Groet,
Arianne
 

Rusako

  • #2
Dan zit er een verstopping,bij de pomp en bij het verwarmingselement,even een keer goed schoon maaken komt alles goed! :wink:
 

Arianne

  • #3
Dank voor reactie. Kan je mij dan misschien aangeven hoe dit schoon te maken? Bij voorbaat mijn dank!

Groet,
Arianne
 

Rusako

  • #4
Ja,dan moet deze machine uit elkaar!begin maar met de trommel van binnen uit de torx schroeven verwijderen komt u van zelf bij het verwarmings element alle kanalen die naar de pomp lopen schoon maken via deze site staat het wel hoe je dit kan doen Suc6
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu