Indesit WD104T blijft op droogprogramma hangen

Neaumz

  • #1
Hallo allemaal,

Sinds een aantal wasbeurten blijft onze IndesitWD104T was/droog combi op het droogprogramma hangen. Hij wast, centrifugeert en gaat dan over op drogen maar hij blijft hier mee doorgaan tot ik de wasmachine na 24 uur reset. Hoelang hij blijft drogen zonder te resetten heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar dat zou best weleens twee dagen of langer kunnen zijn!

Een halfjaar geleden hadden we problemen met een doordraaiende programma knop en dat het water in de machine bleef staan, maar dat is verholpen door het klepje linksonder te openen.
We hebben dit nu ook geprobeerd. Maar de machine blijft alsnog op het droogprogramma draaien en komt de was, na de machine te resetten, er kletsnat uit.

Wie o wie weet hoe we dit op kunnen lossen????
 

HarryO

  • #2
Als je alleen een droog programma kiest met een tijd, word hij dan wel warm?
Gaan er lampjes knipperen die dit anders niet doen?
 

Neaumz

  • #3
Hij wordt niet warm, maakt niet uit op welke temperatuur ik de knop draai. De lampjes doen normaal: het lampje dat de machine aanstaat en het lampje met een zonnetje.. Ook heb ik er even bij gezeten terwijl het droogprogramma aan het draaien was en ik merkte dat er, in tegenstelling tot normaal, geen water afvoer-geluid te horen was. Normaal hoor ik na 4/5 keer dat de molen draait het geluid van water dat afgevoerd wordt. Nu hoor ik alleen een vaag geluid van de droger. Ik moet hem nog steeds resetten als ik de was er uit wil halen en deze is dan nat en lauw.
 

HarryO

  • #4
Controleer het verwarmings enlement en de beveiligingen die hier bij zitten.
Element moet minder dan 80 Ohm zijn, de beveiligingen allemaal 0 Ohm.
Mogelijk kun je deze resetten, er zit dan een klein knopje in het midden hiervan.

PS: het gaat om het element boven in de machine, niet die onder in de kuip.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu