Stabilisatiemat een goede aanschaf?

Ria13

  • #1
Hallo,

Op het moment ben ik in het bezit van een AEG wasmachine (bovenlader) die zo erg danst en springt als hij centrifugeert, dat het gevaarlijk is en ik die functie niet meer gebruik. Waterpas stellen heb ik uitentreure gedaan zonder resultaat, evenals het leggen van een keramisch tegelvloertje als ondergrondje. Vergeefs. Ik begrijp wel dat een bovenlader van 40 breed een kleiner rustvlak heeft dus minder stabiel is, hoewel ik wel had verwacht dat hij normaal zou werken.

Nu wou ik een andere kopen, een goedkoop Indesit-je met ook een droogfunctie, en gisteren in de bouwmarkt zag ik van die rubberen matten liggen, ik geloof stabilisatiematten, dat ze heten Het lijkt op zeer vast geperste poyetherschuimvlokken.

Is dat een goede aanschaf? Ik denk als die eenmaal ligt wordt het lastig voor een persoon alleen om hem weer weg te krijgen. De tegels zijn vrij glad, overigens.
 

Ria13

  • #2
Ik moet wel zeggen dat de vloer bij de achterwand enigszins oploopt naar boven. Hij is bij de wand 4 mm hoger dus er ontstaat een druk naar voren. Maar de voorkant is hoger ingesteld om dat te compenseren. Toch hebben de achterpootjes dan minder grip op de vloer lijkt mij.

De vorige huurders hebben toch ook de was gedaan vroeger. :?

 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu