Badmeubel + radiator plaatsen

Robkuh84

  • #1
Hallo,

ik zit met het volgende probleem:
Ik heb een mur van 1,10 meter waar ik een designradiator van 30cm en een badmeubel van 80 cm wil plaatsen. dit past precies, maar nu vraag ik mij af of het kwaad kan dat de radiator tegen het badmeubel aanstaat.

Ik kan het badmeubel nog wel een stukje verplaatsen (zie bijlage) maar dat staat er dus een hoek van het badmeubel niet tegen een muur en kan op dat punt dus niet bevestigd worden. Mijn 2de vraag is dus of je een badmeubel ook op andere plaatsen kunt bevestigen aan de muur?

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is.

Gr. Rob

 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Je kan ook eerst bad meubel plaatsen op de muur wand de design radiator word in het midden bevestigd dus die kan wel wat over steken in die hoek

 

Robkuh84

  • #3
Helaas kan dit niet. de leidingen van de radiator liggen er al. en aan de kant van de radiator zit ook de deru, dus als daar het badmeubel komt, dan kan ik er niet meer makkelijk in en uit.
 

Kokopelli

  • #4
Op de tekening zie ik een "vreemde" knik in de muur. Is het een idee om die eerst recht te trekken met een paar balkjes en een plaat MDF of gipsplaat. Dan kun je de muur mooi door tegelen en het badkamermeubel goed bevestigen.
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #5
Anders maak je op de hoogte van de beugel een houten blok die je er tegen de muur aan maakt en daar tegen aan de beugel plaatst voor je kastje.




 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu