WTW. Links of rechts.

Jortski

  • #1
Hallo allemaal,

we staat op het punt om een wtw installatie te kopen. Nu kan ik via via een nieuwe wtw unit kopen van Stork. De r-vent WHR 930 Basis. Maar wat is nu precies het verschil tussen de WHR 930 links en de WHR 930 Rechts. Toch alleen dat de ventielen andersom op de unit zitten?

En waaraan kan ik zien dat de unit echt nieuw is en goed werkt. Die mensen hebben geen perilex wcd in huis waarop ik hem even kan testen.

Alvast bedankt!!
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #2
Perilex wcd , driestandrschakelaar en een stekker zo monteren dat je de unit kan testen.
 

Boukehj

  • #3
Verschil tussen de links en rechts uitvoeringen is inderdaad alleen dat de ventielen andersom zitten. Het ding zit gewoon andersom in zijn kast ;-)
 

Elmertje

  • #4
Voor alle duidelijkheid. Een linker uitvoering heeft de WOONHUIS aansluitingen links zitten, oftewel afvoer lucht en toevoerlucht voor in de vertrekken zitten links. Bij een linker unit zit de condensafvoer RECHTS, zo is het het makkelijkste te herkennen. Voor een rechter alles inderdaad andersom. LET OP: even ombouwen van links naar recht is er niet bij. Zorg er dan ook voor dat je zeker weet of je uitkomt met jeaansluitingen bij een linker of rechter unit. ER dient op de unit ook een type aanduiding te staan en uit het serie nummer dat hier op staat kan je de productie datum opmaken. Het wijst zichzelf, kwestie van goed kijken en even puzzelen. Als ze geen perilex in huis hebben hoe ga je dan de standen regleen bij een basis unit? Er is dan geen mogelijkheid om een draadloze bediening aan te sluiten.
Succes
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu