Verbinding toiletafvoer

Herrieperrie

  • #1
Hallo, ik ga binnenkort mijn duoblok toilet vervangen voor een hangtoilet. De huidige PVC afvoerpijp van het toilet gaat naar de 110 mm afvoerpijp in de muur. De afvoerpijp van het toilet moet vlakbij de muur losgemaakt worden (op de plaats van het manchet). Ik lees veel over verwarmen van de manchet om zo de PVC lijmverbinding los te krijgen. Dit zou een optie kunnen zijn, maar als dat niet lukt of de pijp, welke uit de muur komt, vervormt te veel dan heb ik weer een extra probleempje.

Als alternatief wil ik kijken of ik de manchet bij de muur door kan zagen (dus doorzagen van de manchet en de 110mm buis uit de muur) en vervolgens een verbindingstuk in de 110 mm pijp uit de muur schuiven. Dit verbindingstuk heeft dus aan één zijde een 110 mm diameter standaard maat en aan de andere zijde een iets kleinere diameter, welke ín de bestaande 110 mm pijp past.

Ik ben ooit op internet wel eens een dergelijk verbindingstuk tegengekomen, maar ik kan het nergens meer vinden. Mijn vraag is nu of zulke verbindingstukken inderdaad nog bestaan en waar ik die kan vinden.
 

Boudewijn 033

Specialist Verwarming
  • #2
Zoek maar eens op reparatie sok 110 pvc.
dan zal jehem vinden bij de zoekmachines.

groeten b
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #3
Anders plaats eens een foto van je aan sluiting.

klik hier eens die inzet reparatie stuk
 

Herrieperrie

  • #4
Bedankt voor beide reacties, ik was idd op zoek naar de reparatie sok / mof. Ik kon er gewoon even niet opkomen. Nogmaals bedankt!
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #5
:prima:

succes
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu