Verhuizing tv en etc.

Tenerife

  • #1
Goedemiddag heren (en dames),

Wij willen de woonkamer gaan verbouwen, en ik wil daarbij de tv, home cinema, hdd recorder en digitale decoder verplaatsen. Alleen de aansluiting van tv en radio zit aan de verkeerde kant. Ik wil die aansluitingen naar de andere kant brengen door een buis van de plek waar de tv nu staat naar de plek waar de tv moet komen.(zal helaas daarvoor door de kruipruimte moeten) Maar dat is allemaal nog niet een probleem.

Maar ik heb een vraag over het tv en radio signaal. Voor zover ik het wist ging dit door 1 kabel en op die kabel z'n eind doos daarvoor. Maar in mijn meterkast op het aop zit een aansluiting voor de modem met F-connector, een aparte tv aansluiting met IEC-connector en een radio aansluiting ook met IEC-aansluiting. Zie afbeelding.

Beide zijn verschillende aansluiten kwa db en mhz, maar moet ik nu twee kabels gaan leggen als ik radio en tv wil?
Ik zit ook nog even met internet, waar kan ik van die stekkers halen die je aan een kabel kan zetten zonder die krimptangen? Heb de bouwmarkten al gehad, een aantal electronica zaken, netwerkspecialist maar niemand had ze. internet heb ik ook afgezocht zonder resultaat maar ik weet dat ze er zijn.

Alvast bedankt,

Patrick

EDIT: foto werkt niet, lastig voor jullie om te zien wat ik bedoel.
Misschien zegt een nummer iets, CF-02/60 cable modem optimiser.
Ik heb tv van de delta
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu