Slepend geluid wasdrogertrommel AEG 57700

Borrac

  • #1
Hallo,
Ik ben Rob en heb een vraag.
Ik heb een aeg wasdroger 57700 en heb de snaar vervangen. Dat gaf geen problemen doordat ik veel informatie heb gevonden op deze site hoe te handelen, zelfs met een tekening daarbij. Echt top! Maar....nu maakt de trommel een vreselijk slepend geluid. Je zou denken metaal op metaal. Heeft iemand een idee wat ik verkeerd heb gedaan en hoe ik dit kan oplossen?

Vr groet Rob
 

Piet48

  • #2
Waren de viltlagers nog goed?
Of zijn ze tijdens de montage verplaatst?

Gr. Piet
 

Borrac

  • #3
OOOHHHH chips,...Ik denk nou ik jou reaktie lees (overigens bedankt voor je snelle reaktie) dat ik weet wat ik heb gedaan. Toen ik namelijk de boel nog los had, zag ik bij de achterkant van de trommel een rand met een hoop "stof" liggen en heb dat dus met de stofzuiger "schoongemaakt" :( Ik ben dus bang dat het geen gewoon stof was. Ik hoop dat als ik de stofzuigerzak uitpluis , de boel nog kan redden. Nou nogmaals bedankt en als ik meer weet laat ik het weten.

gr rob
 

Borrac

  • #4
Nou Pietannemie, ik heb de stofzuigerzak nagekeken maar niets gevonden. Dus zal er wel wat verschoven zijn tijdens de montage. Kun je me misschien zeggen hoe die viltlagers er uit zien? want ik kan er ook overheen hebben gekeken omdat ik niet weet hoe het eruit ziet.

vr gr rob
 

Piet48

  • #5


Gr.Piet
 

Martien 59

  • #6
Pietantenne die droger heeft nijlonlagers en aan de achterkant zit een viltstofrand met een spanveer die zal wel herrie maken
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu