Whirlpool Indiana 1200 manchet en cirkelveertje

Benji223

  • #1
Beste klussers , ik zit met een probleem. Toen ik laatst de wasmachine aandeed, zag ik niet dat er een stukje stof uithing . de machine ging aan ik onder de douche en op een gegeven moment hoorde ik een verschrikkelijk gekreun. ik zag het stofje eruit hangen en toen ik m opendeed was dat helemaal om het manchet de rubberen binnenkant dus heengedraaid. ik heb dat los gemaakt maar op een gegevene moment kwam er ook een rond ijzertje mee, zeg maar net zo groot als de opening van de wasmachine met aan de bovenkant een veertje van ong 3 centimeter. Het manchet heeft een klein tuutje gekregen maar past voor de rest wel weer gewoon in de machine. Ik heb 3 vragen. moet ik alles vervangen en zo nee waar moet ik dat ringetje zetten, zit dat onder in of achter het manchet. Weet iemand hoe ik aan een tekening van de deur kan komen want dan kan ik zien waar dat slutingsveertje hoort. ik denk dat ik het in eerste instantie zelf probeer mocht het niet lukken dan kan ik altijd nog iemand dat klusje komen laten oplossen plus voorrijkosten. Alvast bedankt
 

Hurby

  • #2
Als de manget niet defect is gewoon terug plaatsen (vergt vinger handigheid) En die ring daarmee klem je de manget die over de riggel van de voorplaat heen wordt geplaats. Blijft er een randje over dat achter de riggel valt en daar in zit die ring.

HWS
 

Benji223

  • #3
HWS, :D :D , dank je wel, ik ga t gelijk proberen !!!!
 

Benji223

  • #4
HWS nog heel vriendelijk bedankt, hij doet em weer also er nooit iets gebeurd is. Was nog wel ff knokken om die ring erom te krijgen maar opeens schoof hij erin . heel vriendelijk bedankt voor je hulp :prima:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu