2e hands Vaatwasser aansluiten

A

Anonymous

Gast
  • #1
Beste mensen,

Ik krijg vanavond een 2e hands vaatwasser. Ik ben alleen en weet niet zo goed hoe ik zoiets moet aansluiten. Kan iemand me helpen?
Ik heb een keukenblok met 3 kastjes en in het middelste kastje zit de gootsteen verwerkt. En aan de linker kant naast het keukenblok moet de vaatwasser komen (maakt het trouwens uit als je daar op je kookstel wilt neerzetten). Nou moet ik waarschijnlijk allemaal gaten boren in de keukenkastjes, maar toen wat dan?

Kan iemand mij helpen?
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
er bestaan speciale kranen in de handel, die je tussen je afsluitkraantje van de gootsteen plaatst en zorg er ook zeker voor dat je een geurafsluiter op de afvoer zet. let ook op dat je de slang van de afvoer niet op de grond laat hangen maar omhoog bindt. anders verbrandt je de pomp.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Hoi Shirly,

Als ik het goed begrijp is het inbouw - je blad loopt door- !! Als je hem in een kastje wil plaatsen dan zal je van het linker en het rechter kastje de schoten weg moeten halen, want de vaatwasser is 60 cm breed hij zal er anders niet tussen passen. Je kookplaat kan je zeker op het blad of de vaat wasser zetten. De rest heeft Benbabelaar al vertelt.

Veel succes er mee.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu