Geur probleem

Abstract

  • #1
Hallo Iedereen,

Sinds 1 jaar heb ik een geur probleem met de muren van een kamer. Deze kamer is voorzien van gipsplaten waarop ik een jaar geleden grove korrelpleister van de Gamma heb gesmeerd.

Van dit spul kwam meteen al een behoorlijke lucht, wat me meer dan normaal leek. Naar het opbrengen heeft het 6 weken geduurd om de meeste van de geur eruit te krijgen. Helaas is het nooit helemaal verdwenen. Zelf nu na een jaar kan ik nog steeds het spul reuken. Het spul moet volgens mij wel droog wezen, ik heb de temp in die kamer maanden boven de 20 graden gehad.

Voordat ik de gipsplaten heb bewerkt heeft de kamer 1.5jr leeg gestaan zonder dit probleem, nu staat het nog steeds leeg alleen met toevoeging een stinkende muur. Lekkage lijkt me echt uitgesloten.

Ik heb nu enkele oplossingen gevonden:

1) Haal het pleister eraf of sloop de gipsplaten weg en zet er nieuwe in
2) Verf de muren met pliolite facade verf (wat geur afsluitend werkt?).

Zijn er misschien ook andere producten op de markt die ik erop kan smeer om het geur dicht te krijgen?

Groeten Arian
 

Mjpwillems

  • #2
Dit is raar .mischien een stome vraag maar kan u de ruimte niet eens flink laten luchten .

want ik denk dat dat je kamer zelf te dicht is ( niet gelucht ) de geur kan niet er uit ,

zet boven maar eens alles tegen over mekaar open een aantal keer dan moet u meklen dat het minder wordt ( alleen nu jammer dat het zo warm is want nu waait het natuurlijk niet door )
 

EGeen

  • #3
Pliolite facade verf ken ik zo niet, maar je kunt het inderdaad eens proberen met een isoleermuurverf/renovatiemuurverf. Deze zijn afsluitend waardoor de lucht er niet meer doorheen komt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu