Condens wc

Spritske

  • #1
We hebben een probleem is ons nieuw toilet. we hebben veranderingen gedaan en we hebben ergens een toilet bijgezet. het probleem is dat we in die plaats nu met veel condens zitten (overal druppels op het plafond, muur,...). weten jullie aan wat het zou liggen? er zit wel een raampje in dat lokaaltje. of het nu openstaat of dicht is alles blijft hetzelfde. we hebben er zelf ook een beetje van in onze badkamer. daar begint het zelf nu met schimmel. hopelijk kunnen jullie helpen. alvast bedankt
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Is de badkamer ook verbouwd ?
Hoelang is dat geleden ?
Worden de ruimtes verwarmd ?
 

BeeTeeWee

  • #3
Condens = vocht in de lucht, die neerslaat op koude oppervlakken.

Remedie: zorg voor minder luchtvochtigheid door voldoende luchtverversing / ventilatie en maak de oppervlakken wat minder koud door verwarming. :roll:
 

Spritske

  • #4
Neen het was een soort berging waarvan we een wc gemaakt hebben. de badkamer staat er al een hele tijd. nog nooit verandert geweest. de badkamer is verwarmd maar het toilet niet
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #5
Wanneer u geluk hebt is het bouwvocht in het toilet, dat zou moeten wegtrekken met ventileren, indien mogelijk ook iets verwarmen.
In de badkamer meer ventileren en kijken wat het effect is.
 

Spritske

  • #6
Kzou een soort ventilatie steken maar dat is wa moeilijk omdat het op het gelijkvloers is. door de muur na buiten zou ik iets kunnen regelen. weten jullie wat het beste is voor ventilatie. is de badkamer hebben we al een gewoon rooster gestoken en een rooster met een motorke op. tis wel ietske verbeterd maar voor te zeggen dat het goed is. Raar probleem ze die condens.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu