Douche geeft "stotend" water

Saskiageers

  • #1
Hallo,

We hebben een douchezuil van de hornbach type Neptune IV. ( zie foto). Deze heeft het een hele tijd goed gedaan maar sinds enige tijd ( en het wordt nu steeds erger) geeft de douche "stotend" het water. Ook als hij op 38 graden staat is de temparatuur veel heter. We hadden naar de hornbach gebeld en zij dachten dat het aan de thermostaat, we kregen dat onderdeel toegestuurd, maar toen mijn vriend dat vervangen had was het probleem er nog steeds. Als je nu wilt douchen ( wat we dus niet meer doen) dan komt het water er stotend uit en de ketel hoor je telkens aan en uit gaan. Ook de waterdruk wisselt steeds. Het vreemde is echter dat als ik de wastafelkraan open draai er niets aan de hand is en ook de badkraan ( wat ook een thermostaatkraan is) geeft gewoon water zonder probleem.
We hebben een combiketel van het merk Remeha type W23.

Hopelijk kan iemand mij helpen....ben 15 mei uitgerekend van ons tweede kindje en het zou wel prettig zijn als ik zou kunnen douchen :)

Groetjes Saskia
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #2
Warm en koud niet verwisseld? zo'n zuil is toch aangesloten met slangen.

15 mei is natuurlijk een streef datum, het schijnt dat babys dat niet doorhebben en of te vroeg besluiten mams te verlaten of nog lekker een paar weken te blijven zitten.
Dus met een beetje geluk heb je nog even.
Met een beetje pech word het een koude douche.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Controleer even de zeefjes in de aansluitkoppelingen van de kraan, hier kan rommel inzitten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu