Telefoon bromt

A

Anonymous

Gast
  • #1
Telefoon probleem
Het gebeurt regelmatig dat de telefoon bromt. Een gesprek is dan onmogelijk. Het gebeurt een enkele keer dat het helpt als je over de hoorn wrijft dat het dan over is voor een poosje.

Wie weet er een oplossing?

Met vriendelijke groeten,
W van Dam
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Hoeveel apparaten hangen er aan de telefoonlijn. Dit zijn dus faxen telefoons pc-modoms etc Er moet wel op de aansluitwaarde gelet worden deze is voor de telefoon lijn 5 geloof op de telefoon zit aan de onderkant een blauw stickertje met een getal, tel alles bij elkaar op en zorg dat U onder de 5 blijft

suc6
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Bel 0800-0407 (gratis), dit is de storingsdienst van KPN (werk daar zelf) daar kunnen ze een lijntest doen om te controleren of het aan de lijn ligt ofniet. Waarschijnlijk is het 't toestel, aangezien door rommelen aan het toestel de storing verdwijnt (in sommige gevallen is het toch de lijn, bv ondergrondse storing (water in de kabel of roest op de kabel)-> symptomen zijn kraak en ruis en als er zelfs geen gesprek mogelijk is, dan is de lijn in gebruik(bezettoon)). Bel wel even vanaf een ander toestel, aangezien de lijn alleen getest kan worden als hij vrij van gesprekken is.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu