zelfde isolatiewaarde als steensmuur

A

Anonymous

Gast
  • #1
Hallo, ik ben van plan om in mijn woonkamer een wand te plaatsen, dit i.v.m uitbreiding van een bijkeuken. Ik wil dit graag met behulp van mdf platen doen en hiertussen isloatiemateriaal.
Aan de kant van de bijkeuken komt een wasmachine en een droger te staan. Om geluidshinder te voorkomen, hoe dik moet mijn wand worden, welk isolatie materiaal moet ik toepassen, hoe dik het mdf. Kan hierdoor ongeveer of mischien nog een betere geluidsbarriere vormen dan een enkelsteens muur.

Bvd freddy
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
hoi freddy

ik zelf heb ooit mijn schuur geïsoleerd ivm met de warmte en geluids hinder dit heb ikop de volgende manier gedaan ik heb eerst tegen de bestaande muur regels aangebracht hier heb ik glaswol aan getackt ( geniet dus ) toen op die regeld weer enkele balkjes gespijkerd zodat je een tussen tuimte creeert ( spouw) ik heb op dat glaswol noppenschuim geplakt . ik heb op die balkjes weer regels gemaakt en ook weer noppenschuim en glas wol gemonteerd en alles afgewerkt met gipsplaten. de noppenschuim heb ik met de noppen naar elkaar gericht. met vriendelijke groet, dennis ik had het zomer en winter 20 graden in de schuur en men hoorde maar 30 % geluid aan de buitenkanr
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu