Vuil strepen wasgoed wasmachine

A

Anonymous

Gast
  • #1
Nadat ik een was gedraaid heb en deze er uit haal, zitten er vuile strepen op mijn schone was. Tegen de deur van de wasmachine zie je dan hetzelfde vuil zitten. Heeft iemand enig idee hoe dit kan. Ik heb het water onderin de wasmachine er al uit laten lopen. Verder zie ik geen roosters of filters zitten. Toch lijkt het alsof het vuil uit de was niet wordt afgevoerd, maar achterblijft en neerslaat op de was. Ik hoop dat iemand kan verklaren wat er aan de hand is. Ik heb een Bosch wasmachine.
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Over het algemeen onstaat dit soort vuil doordat men te vaak op lage temperaturen wast. Dit vuil ziet er zwart en vettig uit. Dit kan men voorkomen door eens in de 14 dagen KOOKWAS 95 graden te draaien. Het is nu te verwijderen door veel 95 graden te wassen(met of zonder wasgoed). Een te hoog zeepgebruik werkt hier ook aan mee.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Ik heb hier het zelfde probleem al 4 keer een monteur bij geweest manchet is vernieuwd. maar nog steeds het probleem. nu na diverse keren bellen en in over leg met Bosch en kook was programma gedraaid met azijn en met soda ..maar niks helpt. nu heeft Bosch toegegeven dat het een probleem is bij een bepaalde serie.. dus ik ben benieuwd..

gr john
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu